söndag 17 juli 2011

Önskerubrik 9

"Vilka platser mår du bäst på?" undrar min mamma. En bra fråga som man kanske borde ställa sej själv då och då.

Jag mår ganska bra vid mitt skrivbord på jobbet. Det känns på nåt vis tryggt där.

Jag mår bra på mitt favoritkafe 22a i Sheffield. Gärna med kaffe och deras underbara cheesecake.

Jag älskar att åka spårvagn långt bort och sen tillbaka igen. Jag trivs också bra på tåg som man kan sitta länge på, inte pendeltåg. Och att sitta i bilen tycker jag om också. Att vara på väg, det gör mej lugn.

Jag blir lycklig vid havet, det kan vara vilket som helst.

Jag älskar att ligga på en filt i Weston Park, och att fota blommor i Botanical Gardens.

Jag trivs bra i affärer, att strosa runt i. Jag tycker till och med om att gå omkring i en stor mat-affär, i brist på annat.

Jag mår mycket bra på puben, om den är traditionell och murrig och stillsam, som den här, med härlig blandning av gräsliga mönster.

Vart mår ni bäst?

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Precis som du tycker jag om att Vara På Väg. Bilsemester från Malå i Lappland till södra Spanien ..,. totalt 400 mil enkel väg och jag älskade alltsammans!

Jag trivs vid köksbord hos goda vänner .., allt som är enkelt.

Utomhuscaféer.

Vid havet, förstås.

Trillingnöten sa...

Det där med tåg har vi gemensamt :) Jag sitter också gärna på tåg, gärna ett sånt man slipper byta också (så jag letar alltid efter ett som går hela vägen utan byten). Jag trivs bra i New York, på en parkbänk i Riverside Park eller på ett litet ställe som heter Underground Café. Jag trivs i min bil när den fungerar och jag trivs oerhört bra i famnen på in familj en söndagmorgon :)

Steel City Anna sa...

Elisabet: Jag försöker övertala min man att vi ska på bilsemester nästa år. Det är en frihet i det verkligen.

Trillingnöten: Jag ogillar starkt tåg med byten, då känner jag mej stressad att jag ska missa stationen eller inte hitta rätt tåg att byta till och sånt där.

Trillingnöten sa...

Hahahaha! Jag MED!

Monica sa...

Ja jag mår bra vid frukostbordet och särskilt vid ert frukostbord:-). Att vara tillsammans, se varandra. På tåg och i bil se landskapet växla utanför, djur, blommor, hus, mår bra i luften bland molnen, i en sanddyn, på ett café med helst bara en i sällskap, själv går också bra, strosa i en stad, hitta ett café (blir café igen) som vi gjorde i tisdags, möttes av leenden, härliga bärpajer och kanelbullar, satt under lindarna med kaffet, där fläktade skönt, vackra sommarmoln och otroligt vacker omgivning, intressant utställning av tre generationer där och allt var helt oväntat. Mår bra av ett riktigt bra långprat med en vän.

Steel City Anna sa...

Jag går också gärna själv på cafe, det är ganska ovanligt tror jag.