lördag 30 juli 2011

Önskerubrik 19

"På ålderns höst" - rubrik önskad av ingen mindre än Trillingnöten.

Jag längtar ofta efter att bli pensionär, jag är så mycket tant i sinnet. Jag vill lära mej spela bridge och gå med i en pensionärsklubb, ha en trädgård med massor av tid att påta i och en liten hund att gå på promenad med flera gånger om dagen. Sen vill jag använda mitt gratis busskort om jag fortfarande bor i England och åka spårvagn och dubbeldäckare allt vad jag orkar. Resa lite lagom långt vill jag gärna göra också, gärna billiga pensionärsbussresor till olika engelska städer där jag ska dricka te och fotografera och prata om mina krämpor med andra tanter. Helt enkelt sånt jag gärna skulle göra nu också om jag hade mera tid. Baka ska jag göra också och ha ordentiga kafferep. Jag längtar.

4 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jag tänkte på detta precis i förrgår när jag och dottern passerade tre damer som precis skulle duka upp kaffe och bullar på ett bord på gården. De skrattade och skojade. En med rollator och de andra allmänt uppiffade. Vilken härlig tillvaro ändå!

Elisabet. sa...

Tack Anna för morgonens första leende!!

Jag ser allt framför mig ,-)

Steel City Anna sa...

Elisabet: Det gör jag med :)

Trillingnöten: Ja, det tänker jag ofta på, att många äldre damer gör sej så fina, lägger håret och har söta dräkter och så. Rollator skulle jag förstås gärna slippa så länge som möjligt!

Monica sa...

Jag tror det blir jättetrevligt också med eller utan rullator:-), lättare att ta sig fram utan förstås men hjälp finns att få har jag sett;-) och jag har redan spanat in en del söta dräkter i pastellfärger