måndag 18 juli 2011

Sharrow Vale Market Day

Igar var det nog den kallaste och regnigaste sondag juli manad nagonsin skadat. Lockad av marknad pa Sharrow Vale Road (parallellgata till Ecclesall Rd) begav jag mej ut i rusket. Marknader forlorar helt klart storre delar av sin charm i osregn. Mycket folk var det anda. Jag stannade inte lange. Var lite sugen pa cupcake-standet med gick istallet till Starbucks och varmde mej. Det ar sa kallt att jag har letat fram en host-sjal ur gommorna och svept in mej i. Det kanns mycket melankoliskt men ocksa lite, lite skont. Maken kollar pa resor till Lanzarote.
Jag genade fran Ecclesall Rd via denna ökanda lilla gangvag, aven kallad 'raper's ally'. Jag rekommenderar inte nan att ga dar! Enda anledningen till att jag gick dar igar var att dar var fullt med till synes normala manniskor som ocksa skulle till Sharrow Vale Rd.
Man kan bara tanka sej hur obehaglig denna lilla grand kanns nar det ar morkt, hu! Nar jag var student har bodde min kompis pa andra sidan, men jag gick alltid en lang omvag. 


Charmigt hus pa Sharrow Vale Rd
Mysig pub, The Lescar Hotel
Sota snirkliga mobler




Typisk Sharrow Vale Rd bohemisk affar

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Var det så kallt redan? Oj! Men vad mysigt det verkade vara ändå. Det dör huset på bilden med den lummiga gården...romantiskt!

Steel City Anna sa...

Det ar fint och gront iallafall pa grund av regnet :) Har plotsligt blivit riktigt hostruskigt, vi far val se om det blir nan sommar an :) Jag tycker ofta att augusti och september ar battre an juni och juli.