lördag 16 juli 2011

Långsam lördagsmorgon

Vaknade vid åtta med ryggvärk och jobbrelaterade mardrömmar. Somnade om. Tittade ut en lång stund på ösregnet. Åt ett stekt ägg, en skiva bacon och en skiva surdegsknäcke från Sverige. Funderade på vad jag ska ha på mej idag när min kompis har fått med mej på festival i leran i eftermiddag - Sheffield Pride går av stapeln idag. Det blir flippflopps, chinos och kanske en särk i plast som Kungen hade på Victorias födelesedag. Skrattar fortfarande åt det bisarra i hela programmet och hur underligt det är att alla kungliga diggar musik på samma sätt: Sittandes och långsamt skakande kroppen i sidled samt gungande av haka ganska orytmiskt, lite grand som små barn gör.

Nu gör jag mej iordning och lyssnar på det ultimata botemedlet till machosnacket igår - sommarpratet med underbara Ann Petren.

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Hahaha, DET där blir en klassiker /den med kungen/. Kanske man skulle skicka de blivande kungarna och drottningarna (dvs kronprinsessans barn) till rytmikklasser och dansklasser så att de blir mer "i tiden"? Lite salsa skulle inte skada. kanske vi slipper vaggande diggande i framtiden!

Steel City Anna sa...

Tänk vad härligt om det kanske kom nåt litet tjoande, en arm i luften, nånting med lite fart i liksom :)