tisdag 5 juli 2011

"Ska man äta själv så har det inte så stor betydelse om man har rena fingrar"

Jag kan tyvärr inte hitta klippet när Bengt i Hajk visar hur man gör kompost i badkaret (med tillägget att det kan hända att mamma och pappa inte tycker att det är en bra ide att ni har kompost och maskar just i badkaret) men det här klippet är nästan ännu roligare. En riktig klassiker! 1987 var det minsann inte så noga med vare sej E-nummer eller handhygien. Hur kom han på denna ide? Det är så helt underbart vansinnigt.

6 kommentarer:

Monica sa...

Hahaha, är helt förstummad och kan inte låta bli att titta så jag ser resultatet:-), och den där äggrullen hade du kunnat bjuda oss på nån frukost;-)

Monica sa...

Nästan så jag är glad att Alsterlind är helt okänd för vildhjärnorna vi haft här;-)

Steel City Anna sa...

Jag blir faktiskt lite sugen på att prova att göra en sån där äggrulle och slänga fram med kaviar på :)

Ännu en Anna sa...

Ja, Anna... "Ska man äta själv så har det inte så stor betydelse om man har rena fingrar". HAHAHA! Hans charmiga dialekt gör ju sitt också. Fantastiskt motbjudande smörgåsar måste jag säga.
Jag gjorde rosa makaroner en gång. Fick nästan blunda när jag skulle äta dom. Helt fel färg.

Trillingnöten sa...

Jag är lite skräckslagen efter denna uppvisning. Inte för händernas skull, men mer för valet av pepparkaksformar :) Julbock och julgris. Han stirra i alla fall inte sexigt in i kameran som Leila och Nigella har en tendens att göra. Tack och lov! Men kul idé. Kanske testar imorgon bitt med nåt kul till dottern :)

Steel City Anna sa...

Fröken Svensson: Den illgröna bocken skulle jag nog aldrig kunna förmå mej att äta. Det är verkligen helt oerhört äckliga mackor. Och man tänker bara varför, varför! Men roligt är det.

Trillingnöten: Jag vill hemskt gärna se hur det blir om du testar :)