måndag 6 december 2010

Dag 20. Den här månaden

December, årets helt klart bästa månad tycker jag. Granen fick jag upp igår, och det var tur, för idag har jag tyvärr sett en mindre positiv sida av december - vinterkräksjukan. Det här är första gången jag lyckats kravla mej ur sängen idag. Jag hoppas att den försvinner lika fort som den kom!

3 kommentarer:

Monica sa...

Åh så fin granen är! Jättefin! Å så glad jag blev att se den för jag tänkte att du inte orkade skriva nåt här ikväll. Hoppas nu sjukan försvunnit all världens kos och du får sova gott älsklingen vår ❤ ♡ ❤

Trillingnöten sa...

Vinterkräksjukan!!! Jösses! Stackars dig. Jag hoppas du mår bättre nu. Jag har aldrig haft den, peppar peppar, så jag vet ju inte HUR hemsk den är, men ryktet säger en massa ruskiga saker. Kram på dig!

Steel City Anna sa...

Jag tycker mycket synd om mej själv :) Men jag är faktiskt redan lite bättre. Igår var det rent fruktansvärt dock. Jag kunde inte sitta upp för då fick jag yrsel och spydde. Idag har jag till och med släpat mej till jobbet i en hel timme och hämtat budgeten som har deadine imorrn. Min chef fick köra ut mej :)