fredag 17 december 2010

Jullov

Nu har jag jullov! Ett vuxet jullov, med gardintvätt och köttbullerullning och sånt. Alla julklappar är redan ordnade. Julkorten skickade. Jag har fått så söta julkort från både personal och personer vi stödjer, jag är så glad för det. Idag har jag varit i stort sett ensam på jobbet och varit sådär härligt effektiv som man bara lyckas vara ett par dagar om året, och för en gångs skull vet jag att jag kan ha semester med gott samvete. Imorrn ska jag gå tillbaka till en av de gamla studentklubbarna jag brukade gå till, det ska bli roligt! Och så ska jag putsa och feja lite här hemma och julfröjdas i största allmänhet.

Jag älskar årets julkalender (särskilt mamman) - nu när jag är ledig ska jag titta varje morgon istället för kväll, det blir mer jullovskänsla. Nån som föjer den?

1 kommentar:

Monica sa...

Jag kanske skulle titta, tänkte just att mamman verkade lite kul och rolig fast hon inte menar det:-) och handlingskraftig, men kände samtidigt jag inte orkade med karlen i de första avsnitten:-). Får väl titta nu när barnen kommer i helgen, har fullt sjå att orka det känner jag, ska ta ett bad med doftande oljor och göra lite manikyr och pedikyr så känns det genast bättre. Och du är så duktig, men jag var nog lika i din ålder, faktiskt är jag tröttare än förr, trodde inte jag skulle bli det;-)