tisdag 31 mars 2009

Sista mars

Mars är den tredje och sista tunga vintermånaden på året. Jag ser alltid fram emot när den mulna trion januari, februari och mars äntligen är över. Sen är jag glad hela året ända till november, som är lika gräslig som alla de tre just nämnda tillsammans. Nu har våren kommit, påskliljorna slagit ut, knoppar finns överallt och små späda löv på träden. Snart är det påsk och helt plötsligt är det pingst och så vips, så är det sommar!

Mars månad har trots allt piggats upp av en hel del firande. Det har varit Comic Relief, Sankt Patrick's Day, Internationella kvinnodagen, Mothering Sunday och en trevlig marknad i stan, samt Mors födelsedag, min namnsdag och min och makens 4-årsdag sen vi möttes. TVn har visat det bisarra programmet Paris Hilton's British Best Friend och måndagarna muntrats upp med nya Beverly Hills 90210. Jag har shoppat en hel del roliga fynd och gått många långa och sköna promenader i Botanical Gardens, Hillsborough Park och runt om i stan när det varit varmt och vackert väder. Så egentligen har det varit en riktigt bra månad. Förutom alla förkylningar och det faktum att jag bara varit på gymmet en enda gång i mars.

Icke heller att förglömma den underbara Melodifestivalen. Ett numera ganska ensamt nöje eftersom ingen vill titta med mej, men jag lyckades själv titta på alla deltävlingar utom en live över nätet på min gamla sneda laptop. Jag hade inte ens bett om ledigt på lördagkvällar denna månad men det föll sej så ändå, så Gud gillar nog schlager. Och jag är lite pirrig över vårt bidrag; jag tror nog att det kan gå ganska bra för vår operadiva i Moskva! Fast först så ska vi ta oss igenom semifinalen förstås, men om ni kollar in vår konkurrens på svt.se där alla de andra ländernas bidrag finns så borde det gå vägen. Fast man vet ju aldrig med Eurovision ...

Kicka in april månad med dessa alster vettja!



Håret! Scenkläderna!



Catchy?

1 kommentar:

Karin sa...

Inga & Anus... Haha!!! Vitryssen, var han inte lite lik han som åkte skridskor i Rysslands bidrag förra året?