fredag 13 mars 2009

Red Nose Day

Idag är det Red Nose Day i England, ett stort evenemang till förmån för barn i nöd. Lite som en Rädda Barnen Gala i Sverige, men med lite coolare artister kanske ... ;) Och så har folk röda näsor på sej, som man köper för att ge bidrag till insamlingen och för att få lov att ha den på sej och vara lite crrrazy. Idag hade till exempel flera busschaufförer röda näsor samt receptionisten på sjukhuset. The English can sure get silly if they have an official excuse! Runtomkring i landet hittar folk på en massa tok för att ytterligare samla in pengar. Det kan vara allt ifrån att gå till jobbet i pyjamas till att springa marathonlopp i en rosa sparkdräkt. Ikväll visas en traditionell insamlingsgala på TV med landets komiker-elit och massa popband som också har röda näsor på sej såklart. Håhå, tokigt! Little Britain duon, French and Saunders och Take That medverkar bland annat. Så man måste kanske kolla ... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså det är idag, tur jag har min Stella McCartney-tröja. Den är fin tycker jag men jag är nog ensam om att veta vad den står för här:-)
Puss

Anonym sa...

Vad roligt det skulle vara om alla som går omkring med rosa bandet hela året istället gick omkring med röda näsor! HAHAHA!! Det skulle ju va sjukt roligt! Kan tänka mig att det skulle vara ganska många färre som visade sitt stöd... Hur såg Mark ut i röd näsa? :)