lördag 7 mars 2009

Andra Chansen

Petra Mede var alldeles extra bra ikväll tycker jag! Hennes skämt om Alexander Bard var mitt i prick. Och när hon lär Red Fox att Norrköping är en little city eller tätort. Även om det sved lite när BWO åkte ur redan i första omgången så måste jag säga att Lili och Susie var fenomenala ikväll, vilka brudar! Vilken dans! Step - touch - step - touch är tillbaka. Och dom ser ut att ha riktigt kul på scen. Värsta röjet.

Sarah Dawn Finers röst var inte i högform men hon slog ändå ut Thorleif Teens (Medes formulering), tack gode gud för det!

Synd att Amy åkte ut mot piloterna. De har en bra låt, men den är ju mer eller mindre ett plagiat!

Jag diggar introt till Ugglas låt, jag diggar hela låten förstås, men just introt sätter sej direkt och man kommer i rätt stämning på en gång, innan hon ens börjar sjunga. Och hon slog ut Rigo och resten. Go Caroline!

Sen skulle fyra bidrag bli två. Sarah mot Lili och Susie. Och där åkte mina andra favoriter ut (jag tycker att BWO och Lili och Susie hade de bästa bidragen i år och de är båda utanför finalen nu). Lyckligare blev jag att Ugglas slog ut Star Pilots.

Internationella juryn räddade Alla-alla Sofia. Bah.

Resultatet blev alltså att Sarah Dawn Finer, Caroline af Ugglas och Sofia blev de tre sista Globen-finalisterna.

Joråvars ...

Inga kommentarer: