fredag 6 mars 2009

Laddning inför Andra Chansen!

Idag skiner solen varmare än någonsin hittills detta år, och efter ett trevligt kvartsamtal med chefen idag kände jag mej på glatt humör och tänkte gå en sväng runt parken innan jag gick hem. Dock kände jag att det nog var bäst att gå hem direkt, så det gjorde jag. När jag kommer hem står två blockljus och brinner ovanför handfatet i badrummet och har så gjort i minst fyra timmar, bara centimeter ifrån en rulle med hushållspapper. Min man har haft något slags spa imorse och helt tappat huvudet tydligen. Vad ska man kalla sånt? Kvinnlig intuition? Änglavakt?

Nu till viktigare grejer, no harm done. Eftersom folk verkar ha tappat sugen lite med melodifestivalen kommer här en uppdatering inför morgondagen.

Tävlar i Andra Chansen på lördag gör:

  • Scotts, i duell mot Sarah Dawn Finer
  • Lili och Susie, i duell mot BWO
  • Amy Diamond i duell mot Star Pilots
  • Rigo and the Topaz Sound i duell mot Caroline af Ugglas

Internationella juryn har räddat Amy, Ugglas, Sarah och AllaAlla-Sofia, så även om någon av dessa bidrag förlorar duellen har de ändå en chans till final, om jag har fattat saken rätt. Bara ett av bidragen alltså. Krångligt detta.

Jag håller på Sarah mot Scotts, BWO mot Lili och Susie (fast gillar båda, synd att inte internationella juryn räddade nåt av dessa bidrag), Amy Diamond mot Star Pilots och Ugglas mot Rigo.

Det är bara två bidrag som går vidare till final så av de vinnande duellanterna ska en bort.

Då hoppas jag på BWO och Ugglas, jag blev helt oväntat totalcharmad av den låten. Och så kanske juryn räddar Amy. Det vore mitt drömscenario!

Hoppas ni melodifestivalförrädare (Karin till exempel) som inte engagerar er så mycket åtminstone är lite klokare nu vilka bidrag som tävlar mot varandra!

3 kommentarer:

Isabell sa...

Har ar det soligt och varmt ocksa, sa skont..

Laskigt med brinnande ljus! Klantigt av karl din. Vilken tur att du hade anglavakt.

Steel City Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Förlåt!!!! Det är så svårt utan dig... Och med en karl som vägrar. Som förresten hade lämnat en spisplatta på häromdagen, jag kom hem sju timmar senare. Det hade vart snyggt det, bränt ner nya lägenheten...
Igår såg jag iallafall melodifestivalen, Petra är ju jätterolig! =) Jag tror på Sarah Dawn Finer, den är storslagen på nåt sätt som européerna nog gillar.