måndag 31 augusti 2009

Från hav till höstlöv


Augustiblommor
Augusti detta år har känts som den längsta månaden i hela mitt liv tror jag! Jag har hunnit fylla år, firas ett par tre gånger, badat i Östersjön, jobbat över hela Sheffield, läst om Mumintrollen, haft semester, åkt pariserhjul, vikarierat för min chef, bara haft en handfull lediga dagar och börjat följa X Factor. Kontrasten från första augustis strålande sommarvärme till denna kulna höstdag är så brutal att den nästan är overklig. Från Sverige, kräftor och kvällspromenader på Djurgården till ett regnigt Sheffield med jobb, jobb, jobb och mera jobb. Och inte en kräfta så långt ögat når.

I sanden vid Gålö 3e augusti. Hemma i Sheffield 9e augusti - Barker's Pool plus vår lägenhet i bakgrunden. Två världar på många olika vis.
Men nu börjar en ny månad med frisk och klar luft, nya utmaningar och kanske en hel del stora omvälvningar. Det är bara att andas in och köra igång. Mitt 27e år ska bli roligt!

Det ska tränas, karriäras, familjäras och, inte minst, planeras inför Projekt SSJ 2009 ...

1 kommentar:

mamma sa...

Åh så vackra höstanemoner, är det i Devonshire Greenpark utanför er? Min vackraste höstblomma, är underbar och vi har svagt rosa av den i Laksjön, jag önskar den sprider sig mer, är jättefin och hållbar i vas också. Ser myggens framfart på dina fötter som Laksjöminnen:-) Ja, så härliga sommardagar det var på Gålö men hösten är fin också. Eftersom jag är vårbarn så tar jag lite nytt avstamp i mars, så är det nog, och du nu min kära dotter eftersom du är augustibarn. Lycka till med allt imorgon! Puss mitt hjärta <3 <3 <3