torsdag 27 augusti 2009

Datakrångel

Min dator beter sej inte alls som jag vill men nu verkar jag ha fåt någorlunda ordning på den. Datorer är nog den mest tidskrävande uppfinning som finns. Om man skulle väga upp all tid det tar när dom krånglar, och jämföra med när dom inte fanns, så skulle det nog bli ungefär samma sak.

Igår på spårvagnen satt jag bredvid en mamma, mormor och en liten pojke. Mamman sa, "ja just det, den här spårvagnen går ju förbi Morrisons (stor supermarket) - där är det alltid roligt att bara titta lite även om vi redan köpt mat". (Det finns även blommor och möbler etc, typ ICA Maxi). Mormorn svarar att jo ja men hon är lite trött men kanske ... Pojken blir först alldeles tyst. Sen börjar stora tårar rinna nerför kinderna. Men snälla nån vad är det! ropar mamman. Pojken måste ta ett djupt andetag för att kunna få ur sej " .... jag ... ha...ha...hatar... att handla på ... Morrisons! Snälla, låt mej slippa!" Varpå alla i vagnen skrattar. Men detta med män som strejkar i affärerna börjar tydligen med nåt tidigt trauma. Jag menar, det är ju roligt att titta på saker som man inte behöver.

2 kommentarer:

mamma sa...

Kul med killen på spårvagnen;-)men det är nog inlärt beteende av far och farfar tror jag.

mamma sa...

Skönt det funkade! Vet det var stort jobb, vad duktig du är med datateknik och det är inget vi kan sätta våra karlar på;-) Nu hoppas jag ingen klåfingrig är på den igen, usch vad mycket jobb det blir sen. Hoppas du får ett bra jobbpass, sköt om dig älsklingen.