måndag 3 augusti 2009

Det där med semester

Jag ligger och är rastlös på stranden när det slår mej att det där med semester är ett dumt påfund. På stenåldern hade man väl inte semester. Eller i bondesamhället. Då måste man ha haft nåt annat knep för att överleva. Man måste ha klarat av att lugna ner sej i vardagen. Kanske till och med, hör och häpna, njutit av vardagen. Inte tänkt att bara jag får sememster, snart är det semester, då blir det roligt, tre dagar kvar. Och sen precis när man börjat slappna av och verkligen skulle kunna ha roligt, då börjar vardagsstressen igen. Det känns som lurendrejeri!

Vi har bokat in ett möte så snart du kommer tillbaka, piper det i jobbmobilen som jag dumt nog tvingades sätta på. Då ska jag ha kräfthatt på mej och lägga ut serpentiner på bordet. Och så ska jag tänka vilket jätteroligt möte det här är, hoppas jag slipper semester nästa år.

2 kommentarer:

Karin sa...

Kom förbi och hämta några dekorationskräftor, för bordet eller kinderna...
Broder kräfta eller var det Kräftan Daniel? :)

Anonym sa...

Ja, så sitter jag med ångest redan nu när jag har en vecka kvar och ska avnjuta den i Spanien. Går in och läser dina tankar och får skämmas för min totala frånvaro av kunskap och förnuft att leva i nuet och ta vara på tiden. Härligt att du min kära vän kan få mig på rätt väg. Det är skönt att det finns andra än gud som kan vägleda mig.
Pussen/ C