fredag 25 juni 2010

Midsommarafton 2010

Semesterdag 12-14 har spenderats solandes i parken och från igår eftermiddags, sängliggandes med halsont och feber vilket åtminstone gav mej tid att läsa böcker och tanttidningar med stor nogrannhet. Nu har jag satt i mej en Alvedon så att jag iallafall ska kunna rulla ut i parken strax för en midsommartupplur och förhoppningsvis räcker mina krafter till att öppna en importerad sillburk iallafall och göra nån form av smörgåsbord som sej bör. Lite ägghalvor ska jag väl klara av att fixa till och så har jag köpt miniatyrpotatis från Jersey som jag bara tänker koka och klippa lite balkongodlad dill över, dom är små som vindruvor och sprängfyllda med smak. Sen får jag nog ta en till Alvedon så att jag orkar gå på teater ikväll - jag har biljetter till 'When Harry Met Sally' på the Lyceum. Jag har sett fram emot föreställningen länge.

GLAD MIDSOMMAR!

1 kommentar:

Monica sa...

Åh så synd du blir sjuk på din korta semester, hoppas det går över fort, försök med mammas gurgelmedel så halsen blir bra! Ja hoppas det går över fort. Men många är förkylda i sommar märker jag här med.

Fina blommor, den rosa fick jag ju av trädgårdsmästarens fru förra sommaren, tänk att de hade den, och nu blommar den här.