lördag 19 juni 2010

Kärlek

Titta, så lyckliga de är! När Björn Skifs (tänk en sån tur att han inte glömde texten!) och Agnes sjöng When You Tell the World You're Mine så lyste brudparet som två solar när de tittade på varandra. Och som Mark levengood så vackert sa, så gick det en ängel genom rummet i den stunden.



Min absoluta favoritdel av dagen:


Vilket fantastiskt vackert bröllop! Det hade allt, spelemän, diamanter, kärlek och brudnäbbar som kastade saker på varandra. Fast ärkebiskopsgubbtalet (en tant hade de klämt in iallafall, det var ju fint) hade väl kunnat vara en aning mera uppbyggande. Men det var fint, "den som är trygg vågar bli buren".

4 kommentarer:

Monica sa...

Ja det var väldigt fint när han sjöng, Skifsen. Då ändrade Victoria ansiktsuttryck, tror det blev hon, och båda såg väldigt harmoniska och lyckliga ut.

Elisabet. sa...

Jag tyckte att hans tal var så deprimerande ., det var som om allt elände väntade dem ...

Monica sa...

Så bra har aldrig Björn Skifs sjungit förut tror jag, underbar sång.

Monica sa...

Tyckte också om det citatet, och så roligt det varit att vara rojalist för en dag, vi har tittat med bara avbrott för middag och dessert (glass med hallon och kola-ingefärssås)och kaffe.

Och Westlings ligger klart på plus. De kungliga kanske kan lära sig lite att vara naturliga m m. Men man brukar ju säga "talets gåva" och den är väl inte allom given:-)