torsdag 24 juni 2010

Manchester

Semesterdag 10: Manchester - Stor stad, mycket shopping! Och solsken. Det är torka i nordvästra England just nu. Det har inte hänt sen, ja det har nog inte hänt. Jag är himla nöjd med min hem-ester. Manchester besöktes i måndags med resesällskap från Sverige.

En liten godtycklig fika-utsikts-video. En liten gubbe i stråhatt har precis kommit fram och konstaterat att det aldrig har varit en så klarblå himmel i Manchester som idag.


Manchester City CentreManchester Piccadilly - jag är mycket förtjust i engelska tågstationer, särskilt sånna här stora.Affärer - här finns allt, symaskinsskylting, ett gigantiskt Primark, dyra finmärken och ja, till och med Clas Ohlson!

3 kommentarer:

Elisabet. sa...

Va? Finns C.O. i England?

Och tänk, vad du tar oss med på ...,vilka äventyr och vilken sightseeing! Tack och bock .-)

Monica sa...

Ja himmel och pannkaka så många äventyr på två dagar, så roligt att se för far och mor. Tänk när det inte fanns sådana möjligheter som datorer, snabbt fotande och allt, men det gick då med, farmor och farfar var ju väldigt förnöjsamma:-)men det är kul att få följa med. Hoppas Cecilia kommit hem ordentligt, det är alltid lite jobbigt att vara den som lämnar och resa ensam. Där hjälper Peak District en hel del, så vilsamt och vackert, naturen, alla får och jag fantiserar alltid om människorna som bor där:-)

Monica sa...

Claes Ohlson går bra i Englandet, tror den i Manchester var precis nyöppnad, tyckte det stod att det skulle bli sex stycken till, hoppas Sheffield:-)