torsdag 13 maj 2010

Mycket Smycken


Det är rea lite varstans igen. Jag struntade i kläderna och blev istället alldeles prillig när jag såg alla dessa roliga smycken. Så köpte ganska många på Dorothy Perkins. 18 pund för alltsamman, inte så tokigt.

Och så denna lilla ofantligt söta tekopp från the Ark. Ååååå vad jag gillar det. Alla tekoppar var olika så jag valde i säkert 20 minuter.
Sånt piggar upp under askmolnet. Pmsen är dessutom slut, och som jag tror en stor mängd kvinnor får under sista pmsdagen har även jag fått en okänd, plötslig och rå styrka till att tvätta de sista omaka färgade kläderna i tvättkorgen. Bara en enda dag i månaden kan man se botten på min tvättkorg. Och det är alltid i premenstruella tider. Jag önskar att män också hade pms.

3 kommentarer:

mamma sa...

Åh så underbara smycken! Det finns såå mycket fint att titta på (och köpa,-)) hos dig. Det blev inget land, det skulle regna i dagarna två så vi roade oss här, på Hågelby, Södertälje, lite Rusta, Jysk och Plantage. Resultat en ny lavendel, fräscha nya sovkuddar och pärlplattor till lilla fröken, en prinsessa är tillverkad och tillplattad (struken), prinsen kommer imorgon.

Nanna sa...

Hahaha, som vanligt är du slagfärdigt fantastisk och uppiggande Anna! Tekoppen var grym!
Kräm!

Nanna sa...

ps till Monica med snits på pärlplattor vad det verkar...jag har precis lagt sista strykjärnstaget på min nya pärlplattefjäril (om du vill se så finns den på min andra blogg Skaparpåsen).
Nanna