lördag 29 maj 2010

Eurovisionparty!

Jag försöker hålla Eurovisionångan uppe här även om Sverige inte är med. Ikväll ska det bli party med en buffe med rätter från olika länder i Europa. Jag funderade på att be folk klä ut sej till ett land också men beslöt att så exalterad är jag faktiskt inte. På BBC's hemsida kan man printa ut poängtabeller, om det är nån som fortfarande engagerar sej.

Jag är inte så säker på vem jag ska rösta på nu, när Sverige inte är med. Jag har ingen vidare lust att grannlandsrösta på Island, Danmark eller Norge, eller Irland, för den delen. Det skulle vara roligt om Tyskland vann, för det har dom inte gjort på himla länge. Jag röstar nog ett par gånger på Lena, och en gång på Serbien. Tyskland har en så glad låt också, jag riktigt hoppas att den vinner.

Lite spännande är det väl ändå? Nu behöver vi ju iallafall inte oroa oss för Sverige, jag menar även om vi hade klarat oss till final så hade vi förmodligen kommit sist.

Till sist, låtarna som passar de som vill rösta som ett Nordiskt block:

Norge

Island

Danmark

1 kommentar:

Monica sa...

Ha det så trevligt ikväll Anna, skulle maken laga maten?:-) Här tittar solen plötsligt fram, varit väldigt intressanta moln idag men kallt. Tror vi skippar tävlingen ikväll så det blir lugn och ro för småttingarna, vi kan titta på reprisen imorgon, tror den börjar 9. De ledsnar väl efter ett tag så vi planerar nån utflykt också. Puss