söndag 2 maj 2010

Bank Holiday International Markets

En mycket stor och trevlig marknad har kommit till byn. Mest glad av allt blev jag när jag såg att den ryskagummor-försäljaren kommit tillbaka, den riktiga - det har varit flera emellan men denna har jag längtat efter, han har massor, massor av gummor, den ena sötare än den andra i fin kvalite. Min mor och jag köpte en hel del. Den här var min favorit - den rymmer tio stycken små små små gummor, den minsta är som en brödsmula men som försäljaren var noga med att poängtera så har den ett litet litet ansikte.Min mamma köpte denna med bibliska motiv.
Jag hittade också dom har fina tygmuffinsarna på John Lewis, jag har en viss fetisch för konstgjord mat. När jag var liten älskade jag karameller i glas och studerade noga plastfrukten på IKEA. Det är säkert nån typ av syndrom.
Massvis av riktig mat fanns det också, här spelas det trummot utanför UK Mamas stånd.
Och här funderade jag en liten stund vem som egentligen köper en enorm varanödla snidad i trä.

1 kommentar:

Isabell sa...

jag har en san varan odla i snidat tra. Dem ar jatte fina tycker jag. Kopte den pa bali. Och hade den som handbagage med mig hem. Den befinner sig i sverige just nu. For den var kopt nar jag bodde dar. Men en dag sa hittar vi tillbaks till varandra.