tisdag 8 september 2009

LCHF enligt Anna

Det är ju så inne nu att äta pyttelite kolhydrater och inte vara så rädd för fett. Jag har faktiskt ätit på det viset ganska länge, fast med tilläggen LCHFB(låbärspaj)B(ullar)K(okosbollar). Så det blir mer LCHF + Tomma Kalorier Helt I Onödan. Men det får jag väl slipa lite på, man kan ju inte bli perfektionist heller. Dessutom klagar mina klienter på all broccoli om de är snälla nog att låna mej deras mikro. Det luktar tydligen apa. När jag knaprade valnötter istället för chips skrek dom nej nej jag är allergisk! Herrejisses. LCHFTKHIO får fortskrida ännu ett tag. Och hemmagjord vaniljsås är så himmelskt gott!

Bara liiiiiiite lite potatis, massa nyttig broccoli, gott om fet sås och en lagom bitt kött. Och när saker och ting är hemmagjorda, som blåbärspaj och vaniljsås, så anser jag att dom automatiskt blir nyttiga.

2 kommentarer:

mamma sa...

Åh det ser helt fantastiskt gott ut, bättre än det stora "päronet";-)T o m broccolin ser god ut, den är inte lika fin här tycker jag. Och blåbärspajen underbar. Det hela är jättenyttigt dessutom! Puss

mamma sa...

I affären var det en kille som berättade för sin mamma att de flesta fått MVG på matten fast inte han just....killen sa sen: "vad gör du?"
Mamman: "här ska köpas mat för hjärnan" och så for hon runt som en tok och letade omega3 mat m m. Killen: "jag vill ha falukorv med makaroner annars äter jag inte".

Ikväll var jag på Thai chi influerad Qigong (är mycket bra) på avslappningen så somnade fler tvärt, tog sekunder bara, och snarkade så det vibrerade. Tänkte: "vad kvinnor är utmattade"