lördag 12 september 2009

Sista dagen ...

Jag ska ju bara flytta en trappa ner på kontoret men blev ändå överraskad igår med blommor, kort och presenter. Det var väldigt roligt och inget jag hade räknat med! Min chef lurade mej att jag måste stanna lite längre för att dubbelkolla ett schema som jag redan visste var perfekt och jag satt mycket surt muttrande över detta när mina kollegor dök upp bakom mej. Jag är ganska lättlurad, tydligen!
Min man gav mej en äkta rysk babushka som är så söt.
Sist men inte minst blev det personalfest i mina favoritskor (dom enda klackar jag kan gå och dansa i) och lila strumbyxor. Jag brukade alltid ha skojiga strumbyxor i min ungdom, jag ska nog ta och börja med det igen. Igår var jag dock så ungdomlig att jag nekades att bli serverad ett glas vin av bartendern och fick nöja mej med cocacola. Du kan få två för en, sa bartendern tröstande ... En mycket rolig dag och kväll och natt var det igår och idag har jag bara njutit av 27 graders sol i parken utanför. Livet är inte dumt!

2 kommentarer:

mamma sa...

Åh vad gulliga de är allihop! Roligt att få så mycket uppskattning. Och ni kan ju ses i jobben framöver som tur är. Och maken är alltid rar också:-)

Nanna sa...

Härligt med firning! Fram för fler glada strumpor!!!
Kram