söndag 20 september 2009

Simons charm

Simon Cowell charmar kvinnor i varierande aldrar, se bara har ...

I ovrigt var gardagens X Factor ganska trakigt, sa jag hoppas det blir roligare ikvall - dubbelavsnitt denna helg eftersom alla auditions ska bli overstokade.

Det har varit 20 grader och sol idag igen och folk var som galna pa stan och gick i shorts, at glass vid konserthuset, solade pa trappan och drack ol pa uteserveringar som plotsligt oppnade igen. Jag gick en svang till TK Maxx och fyndade ett par koksattiraljer och kopte ett par hostbyxor i manchester pa Marks and Spencers aven fast det kandes helt fel en dag som denna! Nu har jag tant en massa ljus och har tankt fa till en lite hostkvallsmysig kansla men vi har 26 grader i lagenheten ... Och folk har grillfest pa balkongerna. Och julmat i affarerna. Det ar sannerligen ingen ordning nufortiden!

1 kommentar:

Mamma sa...

Vad roligt det var:-) Men det blev ett nej till slut även från den charmante Simon. Han är väldigt charmig och ser charmen hos andra också. Kul!

Ja, skönt(höst)sommarväder här med, byggt sandslott idag i strandkanten och hemma gräddades våfflor. Ikväll regnar det dock. Men verkligen härligt att sitta i solglitter från vattnet denna tid och känna värme. Och ni har ännu varmare, skönt.