Av butternut pumpan tillagades denna färgglada panna som dock ser mycket godare ut än vad den var:
Butternut pumpan är hård som en träbit, påminner om kålrot i färg och konsistens, och smakar sött som en melon. Inte min grej helt enkelt. Men jag kan tänka mej att den är godare rostad och då smakar ungefär som sötpotatis. Jag gjorde misstaget att låta den puttra en stund i lite svampsky, det blev den bara mjuk och äcklig av.
Blir det fler misslyckade inköp kommer butternutten hädanefter få fungera som trivsam höstdekoration på balkongen ...
3 kommentarer:
Förstår precis;-)puss
Och idag träffade jag Hasses fästmö från ungdomen;-), lustigt när han precis varit på tapeten.
Om det blir något mer felköp så ge den en till chans prova den som soppa eller ugnsrostad med andra rotsaker och rödlök och vitlök.
Sååå gott.
Hade nog själv inte gjort stir fry utav den ;)
Skicka en kommentar