tisdag 4 januari 2011

Trendspaning

Det började som en försiktig trend här och var för nåt år sen - en väska där, ett smycke här, en och annan kudde, någon magnet, en T-shirt med, just det, en uggla på. Nu har det exploderat av ugglor, inte bara ugglor heller, det är kaniner och grisar och renar och gunghästar och fåglar och pudlar också. Som berlocker, dörrstopp, nyckelringar, strumpor, anteckningsblock, sparbössor, klockor, slipsar, presentpapper - allt. Det är ganska gulligt, men jag undrar vad som triggat igång fågelmodet? Det kanske är nån som har koll på sånt?En annan trend iallafall här i norra England är de här fiffiga vantarna som har en liten mössa som man kan sätta på om man skulle frysa om fingrarna, eller fästa på ovanhanden om man vill kunna knappra på mobilen eller kameran med fingrarna fria. Jag gillar dem! Dessutom har jag beigt nagellack på mej, och det är himla trendigt, har jag läst i alla modetidningar jag har varit tvungen att köpa på grund av svensk tanttidningsbrist. Men snart så kommer de väl i brevlådan, och då ska jag börja tänka på matlagning och blomsterarrangemang igen.

3 kommentarer:

Monica sa...

Ja den där lilla ugglan blev bra på min väska;-) och vantarna är jättefiffiga och piffiga. Snygga naglar du har och så bra jag får lära mig lite om trender;-) för det där om nagellacket hade jag missat och det är väldigt snyggt!

Trillingnöten sa...

Vilka undergara vantar! Hur fiffigt som helst. Den som kom på det borde få Nobelpris för tusan. Såna ska införskaffas! Om de finns i svedala. Man vet ju aldrig. Ibland är vi ju mode-efter här.

Steel City Anna sa...

Vantarna är helt fenomenala! :)