måndag 31 januari 2011

Januari går mot sitt slut

Äntligen, äntligen är januari slut! Nu är det praktiskt taget vår, menar jag, optimistiskt. Fast det har blivit lite kallare de senaste dagarna, det kan kanske bli ett par snödagar i veckorna. Men förhoppningsvis inte. Snart blir det dags att leta krokusar i Botanical Gardens.

Januari, som jag ogillar denna månad och tid på året. Jag saknar julen och allting blir så abrupt och kallt och tråkigt när julpyntet tas ned och respektlöst kastas ihop i en realåda i affärerna. En lång månad är det också, den borde byta plats med februari. Mesta tiden den här månaden har ägnats åt jobb, Svt Play och tankar på att januari snart är slut.

En bra sak var att jag av en slump upptäckte komikern Emo Phillips. Det muntrade upp mej. Och Hanna i Svts Jakten på Lyckan. Sen blev jag rätt uppiggad av Börjes och Peters bråk om att hitta mörkret som visades i potpurrit av Stjärnorna på Slottet i lördags, för att inte tala om Gardells skrattanfall under det bisarra trumpet-quiz:et. Och Kerstins vulgära konst-tolkningar. Det var bra TV, underlig, men bra.

Jag tog ganska mycket foton i januari. Gick en hel del promenader. Och lärde mej att göra en traditionell engelsk fläskstek. Jag funderade en hel del också, märker jag på inläggen. Jag gjorde till och med en "Bucket List"! Det blir väl så på nyårsdagen, att man tänker igenom året som gått, och så har det liksom fortsatt. Det har varit stora omvälvningar på jobbet som börjar lugna ner sej nu och som har gått bra. Det har varit stressigt och hinderbaneaktigt. Månaden har känts oändlig. Men nu är den slut!

2 kommentarer:

Monica sa...

Jaa tack och lov, känns skönt att gå till en ny månad, solen har lyst flera dagar i rad fast kallt, isigt och blåsigt är det förstås, men starkare ljus.

Trillingnöten sa...

Jag firar! Februari är kommen!