fredag 26 december 2008

Rea och boktips

Jag sträckläste ut en av mina julklappsböcker idag när jag kom hem från jobbet och den var riktigt bra, så bra att jag nästan missade julrean på stan (köpte faktiskt ingenting alls, bara krafs som reades). Boken heter "En sorts kärlek" och är skriven av Ray Kluun. Jag är alltid misstänksam mot nya böcker, särskilt om de är typiska hits på marknaden, då känner jag Da vinci kod varning. Men jag föll för den här boken, och trots att jag är ganska hårdkokt grät även jag, fast först på sidan 339. Läs den!

Jag är redan trött på julen nu och ska tvinga i mej de sista julbordsresterna. Jag börjar redan planera nyårssupen istället, haha. Antingen äter vi nåt enkelt, eller så kör vi på för fullt med skaldjur och entrecote och grejer. Min energi får avgöra det. De fyra timmarna på jobbet imorse tog i ett nafs död på all den energi jag lagrat under helgen, men den kanske kommer tillbaka.

Nu måste jag titta på Jonas Gardell på svt i Fånarna på slottet eller vad det nu heter. Jag saknar faktiskt julkalendern lite!

Inga kommentarer: