lördag 11 augusti 2012

Snart midnatt

Mmm ... Marabou.
Glad make i fiönsterputsartagen. Mamma, så här ser våra fönsterbrädor ut!
Presenter från mamma
Vid midnatt ska jag få mina presenter, säger maken. Fram tills dess kurerar jag förkylning och vilar med svenska tidningar och den sista Marabou-chokladkakan som jag gömt i en låda med vinterkläder för ett speciellt tillfälle. Skymningen är just nu alldeles blå och minner om hösten som är på väg. Jag har tänt massor med ljus och smygöppnat paket från mamma med två fina toppar. Maken har putsat alla fönster och lagat middag, lax med färskpotatis, grönsaker och dill. Läget är rätt lugnt, ingen 30-årskris ännu.

2 kommentarer:

Monica sa...

Åh så påhittig make, undrar var han fick inspirationen ifrån;-). Och vad bra att det finns så långa anordningar till övervåningen. Och hur fina fönsterbrädor som helst har ni, ska visa grannarna och tipsa om stången:-). Ålder krisar inte du och jag för, har jag aldrig bekymrat mig det minsta om och inte rynkorna heller, kanske därför jag inga har,-). Kul att topparna passade och fick tänka till, skickade jag en chokladkaka också:-).
Är stjärnfall både idag imorgon så det är bara att önska, puss hjärtat mitt, sov så gott och hoppas förkylningen förstår du har födelsedag imorgon och inte alls ska vara med:-)

Steel City Anna sa...

Ja han är väldigt påhittig :)