lördag 26 mars 2011

Peas in a pod

Man börjar väl likna varandra lite efter 6 år tillsammans, ja idag är det precis på dagen 6 år sen vi träffades. Jag tyckte det här kortet passade till mannen ifråga, han fick en fin plånbok också. Efter den extremt goda middagen igår såg vi äntligen filmen The Bucket List, som var över förväntan bra tyckte jag. Sen funderade vi vilka favoritminnen vi har medan vi lyssnade på As time goes by- maken tyckte vår första semester tillsammans till Riga och första dagen i nya lägenheten i Sheffield när jag precis flyttat hit, jag tyckte champagnefrukosten i Liverpool förra året och när han hämtade mej i taxi 2007 från London-kaoset efter bombningarna.Tecken på en evening well spent, nedbrunna stearinljus, urdruckna glas

Även morgonen gick i kärlekens tecken när två duvor började bygga bo på vår balkong. De kuttrade högre och högre och hämtade pinnar, löv, skosnören, allt möjligt som vi kastade iväg, vi vill inte så gärna ha extra hyresgäster. Men de kom tillbaka iallafall, gång på gång.Vi, vaddå, vi har inte gjort nåt, sitter här bara!

Jag hade sett fram emot strålande sol och vårvärme som varit i veckan som gått, men istället var det en sån där oigenomtränglig gråhet. Jag har piggat upp mej med att ha en spa-dag (fotbad med vulkanmask från Lush, och en helkroppslerinpackning från Döda Havet som var ett ganska stort projekt och det blev lera lite varstans i badrummet - att städa upp det var ett mindre roligt moment i spa-dagen), äta god full English breakfast och en lite shopping.

Vårlila nagellack, ny kalender, snyggt skärp till nya svarta capribyxor

Ikväll blir det jag som lagar mat, och jag har gjort det lite lätt för mej med färdighackade grönsaker och potatismos. Lammet ska jag kärleksfullt tillreda dock.

5 kommentarer:

Monica sa...

Minns... och den 27:e kom vi till London:-). Snyggt skärp du hittat, jag stod och höll i ett idag fast det blev inte köp. Det är kallt här men snön försvinner så sakta, fast det "lovas" ny i veckan som kommer.

Monica sa...

Fåglar verkar gilla er balkong, jag tycker det är lite synd om dem när de kämpar så men kanske de kan hitta nåt lämpligare ställe:-). Vi hade ju ett getingbo på balkongen och så i en paus mellan flygningarna så hivade jag ut det. Och fick dåligt samvete när jag såg dem flyga helt förvirrade och leta efter sitt hem.

Trillingnöten sa...

Men åh, vad mysigt! Precis sånt där man ska pyssla med när man har årsdag :) Och perfekt att träffas på våren också då livet kommer tillbaka :)

Steel City Anna sa...

Mamma: Duvorna har kuttrat hej vilt hela morgonen och börjat bygga på ett nytt bo, se de är väldigt envisa!

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Vi träffades på påskafton, men påsken är ju sen i år. Jag hade faktiskt i ärlighetens namn glömt datumet, men mannen kom ihåg :)