onsdag 9 mars 2011

Utmattad


Det är bara onsdag. Men den här veckan känns jättelång. Maken kommer hem några minuter efter mej och betraktar mej där jag sitter i soffan med ytterkläderna på, omringad av tre pipande telefoner, två dagböcker och två väskor fulla av scheman. Han gör något mycket storartat - han brygger en kopp kaffe. Sätter på varmvattnet, ja här måste man filura med sånt också, vi har en stor varmvattentank i garderoben. Och jag tänker att koppen kaffe nog ska ge mej tillräckligt med energi att masa mej till badrummet och lägga mej i badet. Så helt absurt trött är jag. Det kändes som en stor ansträngning att sätta en av mobiltelefonerna på laddning. Ett bad, och kanske kan jag hålla mej uppe tills Mästerkocken på Tv4 visas. Middag tror jag att jag struntar i. En kopp te, marsch i säng.

Vad sjutton föreställer bilden ovan? Jo, bubblor (skulle också kunna symbolisera min hjärna för tillfället)! Badkaret är helt fullproppat med Bubble Bars från Lush och jag kan även meddela att schampoot i kompakt form som en jättestor tablett funkar utmärkt och varar minst dubbelt så länge som vanligt rinnande schampoo, samt sprider väldoft i hela badrummet och får håret att lukta supergott.

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Så kände jag mig också när jag kom hem.

T o m.

Men pv är på restaurant tillsammans med kollegor och nu har jag gjort eld i pannan och ska försöka väcka livsandarna ,-)

Monica sa...

Mammahjärtat blir oroat. Det är inte bra med sådan arbetsbelastning för halva styrkan som är kvar.

Monica sa...

Sov nu gott älskade hjärtat, åh vad jag ska pyssla om dig när vi ses:-)

Trillingnöten sa...

Såna dagar är grymt jobbiga. Och då är det så skönt att få komma till sängen och bara däcka. Bara försvinna och förhoppningsvis vakna nästa morgon med mer energi...
Stämmer det din mamma sa? Halva styrkan kvar?

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: ja, det stämmer. Bara hälften av cheferna är kvar pga sparandet i statliga budgeten.

Elisabet: Ja, det är ingen rolig känsla om den kommer ofta. Man får hitta nåt att pigga upp sej med!