måndag 14 mars 2011

När man inte handlat mat på ganska länge ...

... ja då får man leta i skafferiet. Och frysen. Simsalabim kan man få i ihop en sån här spännande måltid av sista skinkskivan, ett nästan för gammalt ägg, några tomater som sett bättre tider och den underbara uppfinningen potatisvåfflor. Jag piffade till det hela med lite israelisk hummouskrydda. Denna måltid fick mej att känna mej ung igen när jag åt sånt här ganska ofta. Blandat med nudlar och pasta med tomatsås och en och annan kebabtallrik. Man börjar bli gammal nu, jag har börjat tycka att en middag inte är en riktig middag utan broccoli och en lunchlåda inte en riktig lunchlåda utan en färsk frukt. Dessutom har jag börjat vakna ganska tidigt på helgerna. I lördags var jag uppe klockan sju och läste nyheter. Oroande.

6 kommentarer:

Monica sa...

Potatisvåfflorna ser intressanta ut. Men det verkar vara dags för "matkassen":-). Ja att du vaknar så tidigt när du jobbar så mycket, hoppas du var utsövd ändå. Är ju bra att "få" en lång dag. Igår kväll var jag så otroligt trött men det var lite mer att göra och senare när jag låg i sängen blev jag klarvaken.

Steel City Anna sa...

Potatisvåfflorna är faktiskt väldigt goda och inte helt onyttiga heller, men nu har vi precis fått hem en matleverans :)

Trillingnöten sa...

Vad skönt att det inte bara är jag som är gammal numera....vaknar också sjukt tidigt och det är nåt som äldre människor gör. Och riktig mat måste jag ha helt enkelt. Jag känner mig busig om jag äter en pizza till lunch. Jag trodde aldrig ålderdomen skulle slå till så snabbt...

Steel City Anna sa...

Vi kanske blir party animals som pensionärer, vem vet :)

Zaba sa...

Ni får komma och joina mig, jag känner mig yngre än någonsin 21 faktiskt :)

Förra måndagen var jag ute i Camden och startade med Anktungor, Hönsfötter, Komage, Grisknoge och maneter för att avsluta med konsert och dans till efter 4.

Lyckades kravla mig ur sängen sen på efter middagen ;)

Är väl visserligen inte mitt vardagliga beetende men kul var det.

Steel City Anna sa...

Mitt pensionärsblodtryck blev högre bara av att tänka på en sån kväll haha :)