tisdag 29 mars 2011

Min vän ekorren

Ett av världens sötaste djur, det tycker jag att ekorren är. Särskilt sånna här tama knubbiga filurer som skuttar ända fram till kameran för att kolla om det finns nån liten godsak. Jag blev så gullighetsparalyserad att jag glömde att ta kort. Här är några iallafall. Övrigt nytt i djurvärlden är att duvorna nu verkar ha gett upp och flyttat till grannens balkong. Och så ett kort på en skata som såg så söt ut när den gick omkring och undersökte om ekorrarna förbisett nån nöt.

3 kommentarer:

Monica sa...

Vilken söt, ser ut som han/hon blivit bjuden på mat ibland:-), är kanske inte så svårt att hitta mat heller när det är barmark mest hela året. En promenad i Botan hos dig skulle inte vara dumt, känner jag saknar det, förra året hanns med en hel del p g a askmolnet:-)

Trillingnöten sa...

1-0 till dig i alla fall (mot duvorna), haha...i New York är ekorrarna ett skämt rent ut sagt. De kan bli riktigt aggressiva och konstiga, smala rackare också. Får väl knappt nån mat och måste attackera människor...sen var jag och maken till Boston och där var de minsann feta ekorrarna och vänliga...undrar varför?

Steel City Anna sa...

Oj, jag har aldrig sett nån arg ekorre, folk kanske är dumma mot dom?