lördag 12 mars 2011

Melodifestivalen ...

Jag hann precis hem från jobbet till melodifestivalfinalen. Slängde ihop en smulpaj med vaniljsås. Maken tände stearinljus och gick och handlade räkaftonsingredienser, blommor och ett namnsdagskort till mej (jag har ett andranamn som hertiginnan av Gästrikland). Jag har satt på mej en fin klänning och lila strumpbyxor och det känns riktigt festligt det hela, trots att låtarna är helt förfärliga. Jag tror jag hejar på Eric Saade faktiskt. Den internationella juryn här hemma, alltså maken, håller med. Jag tyckte det var roligt när Rickard undrade om hela San Marinos befolkning var här i juryn, det är ju ett sånt litet land. Jag anar att han är på min sida angående den internationella juryn.

4 kommentarer:

Monica sa...

Vi lyssnar också och tittar gör jag ibland;-). Har skickat en blomma i cyberrymden till dig och du kan ha armbanden på dig nu;-) puss, Saade håller vi på med.

Trillingnöten sa...

Saade var ju inte helt dålig, men inte min smak direkt. Men som sagt, kan han charma svenska kvinnohjärtan får han gärna försöka charma Europas alla kvinnor och vinna skiten :) Inte mig emot.

Steel City Anna sa...

Jag är ganska nöjd att han vann, det är iallafall inget man behöver skämmas över. Det var liksom det bästa av det värsta :)

Monica sa...

Ja låten och texten, tja:-) men han framför ju den bra, kan sjunga och både ser normal ut och verkar normal, ja riktigt trevlig. Så vi behöver inte skämmas som sagt:-). Är från Libanon om jag fattat rätt.