lördag 5 mars 2011

En regnig dag i mars


"Det regnar här i Sheffield idag", sjunger jag. "Det händer inget särskilt, jag har det ganska bra, men det regnar här i Sheffield idag".
Jag älskar sånna här texter. "När händerna på nummerskivan bränns", åh sån nostalgi. Vem har nummerskivor nuförtiden?

Igår gick vi ut på puben efter jobbet och somnade nästan i soffan bredvid min ännu tröttare kollega i ett hörn. Det är skönt att pubar kan vara så mysiga och avslappnade på en fredagkväll att man kan sitta och slappa bara helt prestigelöst. Det var skönt. Lång sovmorgon idag, sen det vanliga med den evinnerliga tvätten som aldrig torkar i torrt och fuktigt väder. Jag tror det är värt att betala i tvättutomaten i närheten för en torktumling faktiskt. Det har blivit ganska kallt och ruggigt efter de fina vårdagarna i slutet av februari, så lusten att gå ut är inte särskilt stor. En kort sväng på stan blir det kanske. Och det här med Andra Chansen, jag vet faktiskt inte om jag orkar titta. Det kvittar helt och hållet vilka som går till finalen. Jag fokuserar på de andra länderna i Eurovison nu, kanske till och med att jag kommer heja på England iår.Jag bjuder på lite regniga Sheffieldhus från West Street och Upperthorpe. Lägenhetstornen - tower blocks - byggdes 1959. Mer om deras historia kan man läsa om här.

3 kommentarer:

Monica sa...

Har glömt hon haft så kort hår, vad fin hon är! Sjunger fint också, men nej det regnar inte i Stockholm idag men nu kan vi tala om glashalt, den biten blir värre och värre, folk gled iväg och isär och utför.

Monica sa...

Tornen tror jag inte jag sett, ser fina ut, undrar hur de lägenheterna är.

Steel City Anna sa...

Lägenheterna är små med flera små rum, så långt ifrån öppen planlösning och ljust och fräscht man kan komma men trots allt ganska mysigt.

Jag har tittat överallt efter snedknäppta cardigans och såg några på rea i fel storlek men allt nytt hade knäppning i mitten :)