måndag 29 november 2010

Dag 13. Den här veckan

Den här veckan som just har börjat, har jag ganska mycket roligt planerat. Det är tur, för förra veckan var osedvanligt odräglig. Jag ska gå på självförsvarskurs i tre dagar. På fransk afton hos en kompis imorrn. Företagets stora julfest på lördag. Om jag orkar så ska jag gå på den viktorianska julmarknaden på söndag. Däremellan ska jag väl jobba lite också. Slipa på julpyntet. Äta en och annan pepparkaka. Beställa resa till London. Klura på julklappar till maken. Och längta till julen!

3 kommentarer:

Monica sa...

Låter härligt med lite fest, mat och ljus. Och det är den! Julmarknaden! Den skulle jag hemskt gärna gå på där du köpte det fina glassmycket som är så speciellt med bilden. Ja kan tänka mig att gå dit ändå sen för det är väl marknad bara nu i helgen?

Trillingnöten sa...

Självförsvar! Sånt har jag alltid velat testa! Du får rapportera hur det var :) Julmarknader kan man heller inte får för många av så passa på!

Steel City Anna sa...

Första dan på självförsvarskursen var jätterolig! Jag har ingen större talang för det dock. Det blev mycket fniss ... :)