En redig engelsk fry up. Men chestnut champinjoner. Söta ägg från Willow Farm. Och färska hallon til frukostlördagsefterrätt.Ikväll blir det lammstek! Fram tills dess skall här adventsstädas och julpyntas.
Hallonen känner jag doften av ända hit:-) ni har helt underbara bär hos er, undrar hur de gör, om de kommer från växthus i Peak Distict för inga långa transportvägar märks. Här på Vi ligger det askar också, svindyra, men bären varken ser ut eller smakar som era.
Ja, då ska man kanske inte gnälla om att Sverige är så dyrt längre :)
På alkohol och drogkursen jag gick i måndags fick jag dock förklara systembolaget för en grupp gapande engelsmän, haha. För på svenska puben, där är det iallafall dyrt :)
3 kommentarer:
Hallonen känner jag doften av ända hit:-) ni har helt underbara bär hos er, undrar hur de gör, om de kommer från växthus i Peak Distict för inga långa transportvägar märks. Här på Vi ligger det askar också, svindyra, men bären varken ser ut eller smakar som era.
Ungefär samma pris på lammet som på Ica Maxi .-)
Ja, då ska man kanske inte gnälla om att Sverige är så dyrt längre :)
På alkohol och drogkursen jag gick i måndags fick jag dock förklara systembolaget för en grupp gapande engelsmän, haha. För på svenska puben, där är det iallafall dyrt :)
Skicka en kommentar