onsdag 17 november 2010

Flora och fauna, hus och hem

Vardagen är för deprimerande att tala om för tillfället så jag fortsätter med bilder från Lanzarote. Snart så funderar jag på att försöka mej på den där listan som är så populär nu. Ytterligare en bra ursäkt att inte skriva om vardagen.
Vackra hus och blommor har jag en förkärlek att fota, varsågoda, potpurri från Lanzarote!Burger King (ovan) kändes exotiskt med vulkansand och palmer runt!
Härligt galen arkitektur vid köpcentrat. Turkosa plastpalmer, halleluja!Paraplyblomman som stor buske (jag har den som krukväxt)En av världens snyggaste dörrar tror jag bestämtDen här blyga kissen kom på besök varje morgon och kväll, ville sitta bredvid på verandan i timmar, eller i fönstret, men inte bli gosad medDörren till vårt tillfälliga hem
Aloe Vera växte överallt

3 kommentarer:

Monica sa...

Så vackert och fint det är! Ett sånt litet hus skulle jag tänka mig och katt kan vi ha också, så söt när han?hon? sitter och tittar där, kände du är en varm djur-människovän. Hoppas det blir någon ordning på jobbet med alla deras turer, jag avskyr alla omorganisationer jag varit med om på sjukhusen där endast toppen fått bestämma och allt blivit kaos och då börjar en ny vända.

Elisabet. sa...

Var detta första besöket på Lanzarote?

Jag har så svårt att tänka mig att åka till vulkansand ,-)

Nåja. Vilken lycka att vi alla är olika.

Steel City Anna sa...

Elisabet - Ja, jag har aldrig varit där förut - bilder från förra veckan. Jag tyckte det var helt oerhört härligt! Jag hade ganska låga förväntningar men blev tagen med storm :)

Mamma- Det var en kvinnlig katt, mycket söt men ville inte alls ha nåt kelande eller lekande, men den ville sitta precis bredvid oss och kom vi inte ut på morgonen så stod den och jamade vid dörren :)