fredag 9 januari 2009

Wetherspoons Swim Inn


Dags för nästa Sheffieldplats: Puben Swim Inn. Den ligger precis bredvid vår lägenhet och dessutom nära kontoret, så det är något av ett stammishak för både after work och privata utekvällar. Här åt vi hamburgare dagen innan bröllopet med tärna och toastmastrar. Här åt jag dessutom första gången ute på stan som utbytesstudent i Sheffield. Och jag och maken hade otaliga dejter här i vår ungdom ;). Ett ställe med många minnen och fler lär det bli! Dessutom är det lite lustigt att detta ställe faktiskt var ett Swim Inn. Man hade Turkish Baths här och hela mittenytan var en pool! Byggnaden är från tidigt 1800-tal.

Big Brother uppdatering: Coolio is back! Och han har verkligen dragit på för fulla gubbar och är så enormt irriterande att de korrekta och artiga britterna yttrat elakheter som "du är den mest irriterande människan jag träffat i hela mitt liv" och Ulrika menar att han har "attention seeking Tourettes". Coolio härmar ofta och ganska otajmat MiniMe i Austen Powers filmerna och kallar honom smurf, berättar om hur många fans och tjejer han har och hur extremt bra han på att rappa, baka, gå, dansa, få barn, skådespela, äta kyckling och få brudar, och han är nu officiellt hatad. Blir Coolio lessen för detta? Är det för att gråta och älta detta med Big Brother han går till the Diary Room? Nej, han går in dit och säger "I'm only being annoying cuz I'm bored, man. I'm annoying on purpose, man. I'm testing their limits, and they can't test mine, cuz I've got none. I'm Coolio, man. I'm the coolest person walking on this planet, man.' Etc, i cirka en halvtimme. Det är roligt i redigerat format. Säkert jättejobbigt 24 timmar om dygnet. Men för oss, roligt.

Låt oss hoppas att Ulrika inte åker ikväll. Jag tror att hon är nära ett underhållande bråk med Coolio. Hon har redan sagt att han är barnsligare och dampigare än alla hennes barn tillsammans. Undrar vad Coolio skulle säga tillbaka?

Inga kommentarer: