söndag 11 januari 2009

Weston Park






Igår beslutade jag och M oss för att ha en vinterpicnick i den stora parken Weston Park. Det var minusgrader och ett vackert frustnupet landskap avnjöts med termoskaffe och kakor. Det var väldigt vackert eftermiddagsljus, under den blå timmen som den kallas ibland. Så gick vi en sväng på museet också. Weston Park öppnades 1875 och var Sheffields första kommunägda park. Weston Park Museum renoverades nyligen och det är verkligen ett intressant ställe som i huvudsak handlar om Sheffields historia. När vi kom hem tittade vi på Sex and the City filmen och åt god mat. Så det blev en mycket lyckad lördag!

Coolio och Ulrika blir mer och mer irriterade på varandra. Ulrika vet inte så mycket om people and shit, sa Coolio på sitt vanliga eleganta sätt. Hon är helt enkelt close minded och inte lika cool som Coolio, menade han vidare. Ulrika reagerar ungefär som en mellanstadielärare säjer åt en elev att inte äta sudd; lite trött, lite mammigt, lite irriterat, lite överseende.

Du gör ris, säger Coolio plötsligt, när det är hans tur att laga mat. Ursäkta?, säger Ulrika snoffsigt. I can't do rice, man, säger Coolio. Jasså, säger Ulrika milt. Men då heter det Could you please help me make some rice, Ulrika. And then I may help you.

Fröken är väl ingen bläckfisk heller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina bilder, där måste jag ta en promenad igen när jag kommer känner jag direkt. Och hoppas vi hinner med Edinburgh. Puss älskling