tisdag 20 januari 2009

Fuktigt!

Hela morgonen har jag städat bort mögel i fönstrena och försökt ha så låg temperatur som möjligt inne för att det ska bli mindre fuktigt. Det är sånt som får en på gott humör inför ett 24 timmars pass på jobbet. Som tur är ska jag jobba så gott som ensam. Jag har också bokat tandläkartid och försökt komma fram till en socialarbetare angående jobbet. Ytterligare humörhöjare. Socialen verkar ofta så främmande för sin egen verksamhet. Jag kopplar inte riktigt det. Enda ljuspunkten idag är ett minne från gårdagen, när en busschaffis helt plötsligt blev törstig, stannade hela bussen utanför en kiosk, och helt sonika gick in och köpte en cocacola. Passagerarna protesterade att bussen redan var efter tidtabell. Sket han i. Sånt är roligt tycker jag.

Kuriosa: Strindberg använde aldrig i hela sitt författarliv varken professionellt eller privat uttrycket helt sonika. Sån vetskap har också sin charm.

Nu ska jag bada bort möglet och forstätta min liv i glamour.

1 kommentar:

Anonym sa...

Rolig busschaufför! En morgon när jag åkte till gymnasiet så berättade chauffören roliga historier hela vägen. Det var skojigt! ;)