torsdag 8 januari 2009

Vart ska vi åka?

Är det någon som har resetips för en långweekend? Jag har fem dagars semester till våren och skulle vilja åka nånstans romantiskt och avslappnande. Jag och maken kan inte enas. Mina förslag är:

Eurostar train till DisneyLand Paris. Det är bara jag som tycker att det är ett bra förslag tyvärr.
Inverness i skotska högländerna.
London
Budapest
Cork på Irland
Bath
Bratislava
Köpenhamn

Alla tips välkomna!

Big Brother uppdatering: Vår egen Ulrika och har sjungit kärleksduetten "Endless Love" med MiniMe utklädd till Diana Ross. Roligt! Kolla här. Coolio har legat lite lågt de senaste dagarna. Han börjar bli lite gnällig. Inte så underhållande.

Go Ulrika!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ulrika är ju riktigt rolig!

Jag tycker ni ska resa till Skottland eller kanske Irland, det är så vackert där i vårtid sägs det. Till Sverige förstås men här är det säkert snö, bara att titta på fotona från förra året, de kom ju med i en fototävling t o m.

Puss mamma

Anonym sa...

Eller någon del av Storbritanien ni inte varit i. Finns så mycket spännande att se och uppleva. Kustprogrammen som visades i kunskapskanalen var jätteintressanta.

Puss mamma

Anonym sa...

Åh jag säger Bath helt klart! Var där när jag var på utbyte i Bristol och jag tyckte det var en helt underbar och söt stad verkligen. Åk åk åk :)

Anonym sa...

Kom till Sverige och ta sen en helg på Yasuragi (http://www.yasuragi.se/). Man känner sig som en ny människa när man kommer där ifrån. Väldigt avslappnande och jättegod mat!

Nanna sa...

Jag och Matts kan rekommendera Budapest. Bo på något fantastiskt badbart hotell bara och åt bra middagar ute för en spotsdyvel! Vi bodde på Hotel Gellert från början av 1910-talet...hotellet och baden är en kulturhistorisk resa - kul plus att ni kan ta ett sjukt roligt och billigt tåg till Tjeckien om ni känner för att komma dit på resan hem.

Kramar!

Anonym sa...

Jag kommer inte ihåg så mycket av Bath, förutom att jag vid flera tillfällen sa att jag kunde tänka mig att bo där efter att ha varit där och det måste ju vara ett bra betyg. Som halvungrare så måste jag ju säga Budapest också förstås, for the record, jag har ju inte ens varit där. Men mina föräldrar var där senast i November och de säger att badhotellen och maten är grymma (kanske inte var deras ordval utan en parafras) och det är billigt (jämfört med England och Sverige antar jag).

Anonym sa...

Då säger jag två dagar i Bristol och två i Bath, har ni inte varit i Bristol borde ni ta er an den staden med. Den har mycket att erbjuda!