lördag 26 december 2009

Boxing Day 2009

Nu har det sagts God Jul, Merry Christmas och Vesele Vanoce så det räcker och blir över. Nu är julen slut (jag vet att den varar längre egentligen men jag börjar tidigt och tröttnar fort) och jag är både mätt och nöjd och aningen trött på den redan. Precis som det ska vara. Idag har jag gått en långpromenad i den halkiga Sheffieldvintern och lagat avskedsmiddag till Julen. Ikväll ser jag fram emot kombinationen Ranelid/Bergqvist i Stjärnorna på Slottet - kan det bli en ny Gardellsk känslostorm månne? Hoppas det.

På min gata i stan - West Steet, Glossop Rd och Broomspring Close
Sheffield Children's Hospital i juleljus och University of Sheffield Drama Studio (i en ombyggd kyrka!) med puben West End bredvid (där hade jag och maken en av våra första dejter). Lyckades få med en karakteristisk taxibil också! I bakgrunden syns Royal Hallamshire Hospital.
Botanical Gardens by winter
I det fina villaområdet finns en träkoja! Saltas på vägarna görs det minsann inte heller ens i de tjusiga kvarteren
Rean har redan börjat men den tänker jag akta mej för ett bra tag (bilden är från Ecclesall Rd)
Hejdå Julen! Nu blir det inte mera Janssons förrän nästa år! Men den goda fruktsalladen kan jag tänka mej äta året om.

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Här har också tittats på Stjärnorna på slottet. Man undrar ju .., tar han sig själv på riktigt allvar, herr R ....?

mamma sa...

Härliga bilder! Tycker också julen är lite över redan. Men ser att vi behöver ljus och färger ett tag till, här har inte varit en solstråle på lång tid. Hade lite engelsk afton här med drottningens te och mince pies, organic t o m och lite annat smått och gott. Puss hjärtat