lördag 28 maj 2011

Modeblogg?

Nej, nån modebloggare blir jag nog aldrig men jag kan iallafall visa hur piffig jag stundom är tycker jag, utan både silikon och Botox.


(mycket intressant avsnitt av Uppdrag Granskning)

Mina röda skor som jag gillar MYCKET.
Himla piffiga ryska gummor på väskan, present från mamma.
Min älsklingsklänning, Karins sjal och jeansjacka köpt på H&M för elva år sen.
Sverigeväskan inköpt på semestern, skulle kanske inte vara så cool att ståta med på stan i Stockholm, men här känns den unik ...

5 kommentarer:

Monica sa...

Kul och fina saker:-). Uppdrag granskning och Debatt såg jag med och blir förundrad? Estet sa den ena med sned mun och sneda fillerläppar;-). Lite Kejsarens nya kläder, ingen säger vad de ser. Förfärligt när minderåriga luras in i detta. När det finns så mycket annat att glädjas åt.

Steel City Anna sa...

Allra underligast tyckte jag att ändå det var att Sverige som är ett sånt storebrorsland hade de slappaste lagarna när det gällde vem som fick injicera Botox - ingen medicinsk utbildning krävs. Sen kan man ju tycka att folk är dumma som utsätter sej för detta men i sak så betalar de ju för en tjänst som hur dum den än är borde vara vad de betalar för och inte ge andra medicinska men utöver ankläppar.

Monica sa...

Anna, det är ju alldeles otroligt med slappheten i utbildningskrav och farligt! Om jag startar något och säger jag kan bota det ena och det andra, då ryker legitimationen men om man ingen har då kan man man starta vad som helst. Underligt land vi lever i tycker jag mer och mer. För det här med injektioner är så väldigt noga med behörighet på sjukhus t ex. Knappt en undersköterska får göra något och då har de utbildning ändå i mycket. Lärare ska ju också ha legitimation som en kompetenssäkerhet men vilken galning som helst kan starta skola! Citrontoppen är kul:-), vi ska äta Dafgård;-) jag rotar ju så mycket i alla garderober men nu är det klart här i lägenheten, körde ett lass till "Hela Människan" idag. Imorgon kanske jag blir bjuden på middag av far din;-)

Steel City Anna sa...

Ja, jag hoppas han lagar nåt gott :)

Monica sa...

Får leva på hoppet;-)