fredag 6 juli 2012

Singing in the rain

Ösregn. Översvämningar. Små grodor här och var, drivor av daggmaskar. The English är riktigt i gasen och pratar väder ännu mer än vanligt. Oj, vad regnar. En hel månads regn på en dag stod det i en tidning. Jag huttrar på väg till jobbet och funderar över om det är några stackare som gifter sej idag och hade planerat fest i trädgården. Vilken sommar, säger en hurtig dam på busshållplatsen. Det är som november, säger jag. Det är värre än i november, säger hon med eftertryck. At least you have the heating on then.

Jag handlar uppmuntringshallon till mej och körsbär till karln. Planerar fotbad och en film. Sedan sömn. Och hela helgen jobb jobb jobb.

3 kommentarer:

Elisabet. sa...

Och SOM jag tycker om den filmen!! Och sången!

Monica sa...

Usch, ja mer än regnvädret att du ska arbeta i ett sträck utan ledig dag, det har ju varit så massivt i veckan och så ingen helgvila, du måste vara mer försiktig med dig.
Här tittar jag igenom alla trevliga och härliga utflykter, så bra att skriva bok;-) och så många vackra och roliga foton att titta på. Nästan som en dröm alltsammans om man inte hade bildbevis. Sanningen är den att jag också tittat på alla Sheffieldfoton från just november och juletid, nästan
så jag längtade efter den tiden nu redan;-) så jag håller med damen där:-).

Steel City Anna sa...

Mamma: Jag ser fram emot julen :) Nu åskar det också!

Eisabet: Det är en av världshistoriens bästa filmer :)