söndag 1 juli 2012

Det lilla huset på kullen

Hemma igen. Heltäckningsmatta på flygplatsen. Varningskyltar för får istället för älg på den slingrande vägen hem. Lila kullar, riddarsporrar i dikena, kor på bete.

Det känns som om jag har varit borta mycket länge och inte alls. Det har blivit lite dammigt och krukväxterna har mått bättre, annars har väl maken klarat sej bra utan mej. Han har varit i garaget och rotat fram alla fula prydnadssaker som jag hade gömt och ställt fram dem lite här och var. Han har köpt en hel del städattiraljer också, typ tvättsvampar, vilket han aldrig gjort förr. Och fyllt både kyl och frys. Strålande glad hämtade han upp mej på flygplatsen.

Jag ska resa bort oftare tror jag.

Nu väntar lite te och uppackning av resväska som vägde 5 kilo mer nu på hemresan. Jag tror det mesta av den vikten är Marabou chokladkakor. Sen direkt till kontoret imorgon bitti. Tjoff! säger det bara. Pang bom, semestern är slut.

2 kommentarer:

Monica sa...

Jaa, det får gärna bli oftare:-). Synd din sommarsemester är så kort, med tanke på dubbelarbete hela året så ska semestern vara dubbel också men det har de inte alls förstått. Två veckor till nu hade varit välbehövligt och så dubbelt sedan. Tur du är så bra på att fokusera på det väsentliga och att du har en sådan otrolig energi och styrka och inte minst massor med humor, tack för alla glada skratt:-)). Och vad roligt det var med en mor-dotter vecka innan karlarna tog vid:-). Det var lite roligt med dem med sedan;-). Hoppas det inte blir full cirkus med detsamma på arbetet igen. Hoppas kan vi. Sov så gott käraste älsklingar, puss och godnatt från mamma och pappa.

Steel City Anna sa...

Cirkus blev det minsann :)