tisdag 17 juli 2012

En liten bit sommar

Ikväll var nog första kvällen som det kändes riktigt somrigt denna sommar. Det regnade inte på ett par timmar. Molnen var lätta och blev blå och lilla. Jag stod och väntade på spårvagnen och njöt en liten stund. Efter jobbet åkte jag till Meadowhall ett tag. Jag kände att jag inte orkade åka hem och sitta och tänka på allt jag inte hunnit med. Distraktion kan vara bra ibland. Blev lite piggare och hade det trevligt, jag gillar att shoppa ensam. Köpte några presenter till mamma, en samling Johnny Cash.skivor, en söt pyjamas och en hel del Lush-grejer. Juli-rean är i full gång men inget lockade. Jag hittade ett par senapsgula promenadsskor från höstens kollektion, de vill jag gärna ha. Men ska vänta lite. Jag glömde äta lunch idag, det var så extremt stressigt. Så i Meadowhall gick jag och beställde en stor låda med kinamat. Menyn är Box A, Box B, Box C eller Box D. Detta tycker jag är så roligt. Väldigt praktiskt, nästan lite IKEA över det hela. Box C innebär a little of everything och ner i plastlådan plaskas ett otal såser, ris, nudlar, pommes frites (!), vårrullar och kycklingspett. Omvartannat bara. Inte så estetiskt tilltalande. Jag tänker att i Sverige skulle detta aldrig gå att sälja. Men det är äckelgott. Jag känner mej som en busunge som äter glass till frukost. Precis vad jag behövde i mitt inrutade liv. Wild and crazy. När jag kommer ner mot bottenskrapet fnissar jag högt. Nu är jag en av the English. Fast de blandade currysås och sötsur sås på slutet. Där gick min gräns. Nästa gång ska jag vara snabb och hinna avfärda pommes fritesen också. Mosiga pommes frites dränkta i röd sås blandat med ris var ingen hit. Men roligt.

6 kommentarer:

Monica sa...

Jag blev hungrig:-), men det går bra med hemgjort potatismos fortfarande. Present till mamma lät spännande:-)

Monica sa...

Skorna ser väldigt skönhärliga ut:-), är det liknande de blå du har?

Steel City Anna sa...

De blå använde jag så mycket att de gick sönder, höll ändå i två år :) Ja, det är samma sort, finns zebrarandig också, sugen på dom med :) Du hade tyckt maten var eckilmat :)

Monica sa...

*skratt*, kanske jag tyckt:-). Zebrarandiga låter häftigt, din klänning var otroligt snygg som du köpte med zebror!

Karin sa...

Här verkar det ju vara pizzan som gäller när det ska blandas. Finns ju kebabpizza tom med pommes på vissa ställen, oxfilé och bea och nu har det även kommit thaipizza har jag hört.

Steel City Anna sa...

Karin: Thaipizza? Nä usch. Det verkar inte bra. Det har du ju faktiskt rätt i, jag måste säga att bea på pizza är minst lika äckligt som sötsursåspommesfritesriset :) Min pappa här alltid ett löst halvstekt ägg på pizzan, också rätt äckligt :)