torsdag 15 mars 2012

Somrig himmel

Det blir ljusare och ljusare. De här bilderna är tagna vid halv sju. Det känns somrigt, när solnedgångarna börjar skifta i alla möjliga färger, istället för att bara övergå från grått till svart. Eler så är det bara så att man uppmärksammar dem mer när de händer lite senare på dagen.


Observera en av alla övervakningskameror på den översta bilden i högra hörnet, vad högt upp den sitter! Jag har gått under den varje dag i flera år och aldrig tidigare tänkt på den innan jag råkade fånga den på bild. Min mormors första reaktion när jag försiktigt avslöjade nyheten att jag skulle flytta till England var inte alls vad jag hade väntat mej av en dam över 80 år som sedan länge förlorat synen: "England ... Jasså. Där som dom har så mycket övervakningskameror. Ska du verkligen flytta dit."

2 kommentarer:

Monica sa...

Ja härligt med ljuset och sommarkänslan, att se en blå himmel är så skönt och allt börjar kännas mer normalt. Ja mormor var den som följde med i allt, här hemma och utomlands, tror det är ovanligt särskilt efter att hon förlorade sin syn och ingen att prata och diskutera med på hemmet. Kameror skulle sitta här med både högt och lågt, då löstes fler mysterier.

Steel City Anna sa...

Jag ser bara fördelar med övervakandet hittills.