torsdag 22 mars 2012

Dags för tulpaner!

De första tulpanerna börjar dyka upp, tillsammans med en mängd andra vårblommor. Den vackraste tiden är nu!






6 kommentarer:

Monica sa...

Mirakel, mirakel:-), ja naturen är ett mirakel, vilka färger, ljus och mättnad. Otroligt vacker bild på påskliljor. Vilket fyrverkeri av blommor, tulpaner är tidigt må jag säga. Det finns så mycket mer ljus på din blomsterö än här och mildhet, vilken växtkraft det ger! Idag landade Charles och Camilla här och blev mottagna på Arlanda av Carl Philip, hoppas de förstod varandra;-). Charles vill besöka Saltå Kvarn, hoppas han får kanelbullar:-) innan ska de släpas med till Fryshuset, det visar man alla;-)

Monica sa...

Fotot på de rosa träden som slår ut är helt ljuvligt, nu räcker inte bara en fotovägg:-) så vackert mot den blå himlen!

Saltistjejen sa...

Så vååårigt! Och just de där små skära körsbärs(?)blommorna på dina första bilder (under tulpanen) har vi också här.Vet du vad det är för ett träd?

Steel City Anna sa...

Saltistjejen: Jag är inte helt säker, det ser ut som stora körsbärsblommor. Just de här träden stod mitt på en parkeringsplats så svårt att tro att det är nåt exotiskt men man vet aldrig :)

Mamma: Jag hoppas de får se lite cirkus också och ute-gymmet :)

Monica sa...

De vill absolut inte se cirkusen;-) och inte ute-gymmet heller men särskilt Charles är mycket intresserad av miljö och det ekologiska odlandet och tillverkandet, han ska titta på något mer sånt här medan Silvia och Camilla besöker bråkiga ungar på förskolorna:-).

Monica sa...

Den lilla klarblå blomman tror jag är lungört, pulmonaria på latin, så fin!