lördag 6 februari 2010

The Dogs

Igår var det företagsfest på "The Dogs" i Hillsborough som är, ja just det, grayhound racing. Jag lyckades, utan att fatta någonting och planlöst säga olika nummer, vinna hela åtta pund. Det var riktigt roligt! Vi satt i det tjusigaste båset och fick indisk buffe och en egen kypare samt en gubbe som kom och skrev ner våra "bets". Jag kanske till och med går dit igen på egen hand, vem vet ...

Detta är en överraskande utveckling sen förra gången jag var där som nyinflyttad och tyckte att det var det gräsligaste stället hittills. Men då satt jag också i fulbåset och fick äta oljig kyckling i plastkorg och fick fylla i spelkupongerna själv. Och tänkte på svenska regler om djurens rätt i samhället. Men det är väl roligt att springa om man är hund, eller? Skulle det hela vara omoraliskt på nåt sätt kanske? I så fall får jag väl skänka min fulvinst till WWF.

3 kommentarer:

mamma sa...

För mig känns det främmande, kommer ihåg du tyckte det var hemskt förra gången men det är väl inte bättre med vårt Solvalla och jag vet inte alls hur det går till med hundkapplöpning. Kanske är humanare.

mamma sa...

Det finns i Sverige också, hade jag ingen aning om. Bildades redan år 1953 och det finns 4 riksspelsbanor och 7 lokala banor och år 1998 blev Svenska Spel inblandat så man satsar pengar. Rekommenderas som nöje för barnfamiljer här! Och det är Greyhound här med, är tydligen världens snabbaste hund. Men det är nog inget för mig, jag spelar inte på hästar heller:-)

Isabell sa...

Vad kul det later. Jag tycker om att ga pa hast trav och lopning. Hund lopning skulle nog ocksa vara kul. Har inte varit pa varken det ena eller andra har, men i sverige. Skanka pengarna kan man ju gora anda, de behover hjalp, fast det inte ar dumt att tavla djuren. De tycker nog om att springa. Kanske inte att bli piskade men att jaga en latsas kanin som hund ar nog lite kul. Jag forsoker skanka till djur foreningar hela tiden. Men nu nar jag inget jobb har haft har det inte blivit nagot.