måndag 23 november 2009

Olly var nära att åka ut!

Igår var det spännande i X Factor. Inte nog med att Susan Boyle uppträdde och Mariah Carey sjöng de ljusaste pipigaste tonerna jag nånsin hört så höll Olly på att åka ut - mot Jedward! Men domarna slöt sej för en gångs skull samman och räddade Olly, och tvillingarna, som sjöng en alldeles fruktansvärd version av en Boyzonelåt, fick åka hem till Dublin. Kvar i tävlingen i halvlek är nu:

  • Stacey
  • Olly
  • Danyl
  • Lloyd och
  • Joe

Jag hoppas på en final mellan Olly och Joe, fast en del av mej vill gärna se Stacey där också. Hur Lloyd fortfarande kan vara kvar förstår jag inte, och Danyl känner jag mej tvingad att gilla fast jag inte vill. Han är duktig, men man får inga bra vibbar av honom, är inte det konstigt?

Joe var hursomhelst fantastisk i lördags då det var George Michael tema:

Och Olly förtjänande väl inte att nästan åka ut efter det här uppträdandet? Men jag antar att folk gillar old fashioned 60-tals-Olly mer än denna modernare sexigare version?

1 kommentar:

mamma sa...

Joe är ju otroligt musikalisk. Aldrig en ton fel. Helt suverän och vilken vacker röst! Hur ska de kunna välja mellan dem? Olly är ju också otroligt professionell och sjunger jättejättebra! Och juryn är toppen! Kollade Idol sista nu och det är lite pinsamt i jämförelse, särskilt juryns uttalanden. En del artister är ju duktiga men så tafatta när de får både postiv och negativ kritik.